Реализирайте следващата си идея
с ДевСтудио

Ние създаваме нови софтуерни продукти, прилагайки водещи технологични решения
Запитване
⋅⋅⋅

За нас

Нашата мисия е да помагаме на компаниите при внедряване на нови технологии, да разплитаме сложни въпроси, които винаги се появяват по време на реализация на проекта. Независимо дали е уеб базирана система или продукт, улесняващ процеса на работа в компанията, нашият подход е индивидуален и с внимание към детайла.

⋅⋅⋅

Портфолио

Корпоративен сайт за комплекс СамЕлион
Изцяло персонализиран уебсайт, разработен за нуждите на компания, изграждаща комплекс, съдържащ спортно-възстановителен център, хотелски коплекс, медицински център и затворен жилищен комплекс . Създадохме изцяло адаптивен, потребителски удобен интерфейс, съобразен с последните тенденции в уеб разработването.
Корпоративен сайт за комплекс СамЕлион
Корпоративен сайт за фирма Самел-90" АД
Изцяло персонализиран уебсайт, разработен за нуждите на компанията. Създадохме изцяло адаптивен, потребителски удобен интерфейс, съобразен с последните тенденции в уеб разработването.
Корпоративен сайт за фирма Самел-90" АД
Уеб сайт за компания за недвижими имоти. За реализирането на проекта е използвана система за управление на съдържанието WordPress. Направихме много персонализации, които включват дизайн и разработване на допълнителни функционалности, за да отговорим на нуждите на клиента. Дизайнът е изцяло адаптивен и се основава на най-новите тенденции в уеб разработката.

Как можем да Ви помогнем със Вашия следващия проект?
Ще се радваме да се свържете с нас.

Запитване